Agenda

Elke zaterdag

Drie Bronnen Pelgrims wandeling

Elke zaterdag starten we om 09.55 uur vanaf het station Heiloo. De 20 km van de Sufi Trail worden in een ontspannen tempo gewandeld. Met groepen wandelen we zo tussen 18 en 20,6 km. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden in Adelbertusakker. De route voert ons langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Fijn als je even laat weten dat je meekomt via e-mail: sufitrail@gmail.com

3 mei – 13 juni 2024

Sufi wandelkaravaan Turkije

Een unieke mogelijkheid om mee te wandelen met de makers van de Sufi Trail. Het biedt de de voordelen en veiligheid van een groep en de vrijheid van een individuele reis. We starten in Istanbul en wandelen over de Sufi Trail naar Rumi in Konya.

Het is mogelijk op elk moment je aan te sluiten of af te haken.

We kamperen tijdens de tocht waarbij je je eigen tent meeneemt. Vergeet niet de dagen die je mee reist je bagagevervoer te boeken, samen met je aanmelding. De kosten van eten, eventuele accommodatie en overige aankopen zijn voor eigen rekening. Accommodaties dienen zelf te worden geboekt (met eventuele hulp of advies).

We willen het pelgrimeren promoten en een verdieping zoeken in de diepere betekenis van wandelen en de spirituele plekken aan de Sufi Trail. Om een positieve indruk achter te laten bij de inwoners die we passeren op de Sufi Trail, zullen er bijvoorbeeld speciale ‘clean-up-days’ worden georganiseerd en wordt er afval onderweg verzameld. Ook zullen er dagen zijn waarop we markeringen zullen aanbrengen (rood-witte verf) om zo de route herkenbaar te maken.

Share This