Agenda

Elke zaterdag

Drie Bronnen Pelgrims wandeling

Elke zaterdag starten we om 09.50 uur vanaf het station Heiloo. De 20,6km van de Sufi Trail worden in een ontspannen tempo gewandeld. Met groepen wandelen we zo tussen 18 en 20,6km. Er zijn genoeg rust mogelijkheden onderweg en er zal een pauze worden gehouden in Adelbertusakker. De route voert ons langs de drie heilige putten, drie kloosters, 2 labyrinten en mooie landschappen.

Elke zaterdag ben je van harte welkom om deel te nemen aan de wandeling. Wij stellen het op prijs wanneer u zich aanmeldt via ons e-mailadres: sufitrail@gmail.com of stuur een bericht op via contact.

10 – 26 sept. 2021

Sufi Trail Bike karavaan in Turkije

Special opportunity to Bike with the creators of the Sufi Trail.

You:

You Bike individually but in a group setting, you bike at your own pace, You prepare your own food, You make your own reservations, You put up your own tent.

You make your own travel arrangements to your Istanbul and from Konya.

Total individual freedom.

In case of medical conditions, required medicines you are responsible to take and have the correct medicines for your travel.

1-16 oktober 2021

Markeer wandeling Sufi Trail Turkije

De Sufi Trail heeft als doel de wandelroute goed te markeren en is bedoeld als ontdekkingsreis. Iedere deelnemer van de groep krijgt alle vrijheid om zelf zijn tempo en dagindeling te verzorgen. De GPX en slaap en eet adressen zijn per dag bekend. Afhankelijk van de groep zullen wij wel enkele veranderingen kunnen aanbrengen als het deelnemersaantal bekend is.

We zullen vooral in kleine hotels of leraren hotels verblijven en soms ook op speciale pelgrimage onderkomens De bagage wordt per dag vervoert en de wandelaars krijgen een lunch pakket mee of mits mogelijk eten we gezamenlijk. De lunchkosten zijn exclusief, maar het is altijd mogelijk een pakket te organiseren per dag. Zo is iedereen ook vrij om te lunchen met waar en wat. Voor vegetariërs is er voldoende alternatief onderweg. Ook voor andere dieetwensen zullen wij zoveel mogelijk van tevoren organiseren – altijd goed om aan te geven in ons aanmeldformulier – wel zal het ingewikkelder zijn voor veganisten.

7 mei – 18 juni 2022 –

Sufi wandelkaravaan Turkije

Een unieke mogelijkheid om mee te wandelen met de makers van de Sufi Trail. Het biedt de de voordelen en veiligheid van een groep en de vrijheid van een individuele reis. We starten in Istanbul en wandelen over de Sufi Trail naar Rumi in Konya.

Het is mogelijk op elk moment je aan te sluiten of af te haken.

We kamperen tijdens de tocht waarbij je je eigen tent meeneemt. Vergeet niet de dagen die je mee reist je bagagevervoer te boeken, samen met je aanmelding. De kosten van eten, eventuele accommodatie en overige aankopen zijn voor eigen rekening. Accommodaties dienen zelf te worden geboekt (met eventuele hulp of advies).

We willen het pelgrimeren promoten en een verdieping zoeken in de diepere betekenis van wandelen en de spirituele plekken aan de Sufi Trail. Om een positieve indruk achter te laten bij de inwoners die we passeren op de Sufi Trail, zullen er bijvoorbeeld speciale ‘clean-up-days’ worden georganiseerd en wordt er afval onderweg verzameld. Ook zullen er dagen zijn waarop we markeringen zullen aanbrengen (rood-witte verf) om zo de route herkenbaar te maken.

28 Sep 2017

Home Gardening Workshop

Maecenas lectus purus, pulvinar sed rutrum id, laoreet cursus nibh. Duis eu purus at convallis vehicula.

30 Sep 2017

Salsa Competition

Maecenas lectus purus, pulvinar sed rutrum id, laoreet cursus nibh. Duis eu purus at convallis vehicula.
Share This