Vol energie en zonder morren, stomen Jesper Vlaar en Pleun Heerschop vrolijk door met hun fietsen. Jesper loopt stage op de Hagestraat en verzet elke dag bergen werk. Voor zijn studie Tourism Marketing in Breda, maakt hij een campagne voor de fietsreis naar Istanbul. Ook kijken Jesper en zijn vriendin Pleun verder Azië in en trainen alvast voor, wie weet, een rondje om de wereld. Daar hoort natuurlijk een T-shirt bij, een fietsgids en een behoorlijke dosis enthousiasme. Ze hebben van alles in huis en trainen volop voor de komende reizen van 2021. Van indutten is geen sprake, even de coronatijd wegslapen gaat niet lukken. 

Een bewogen stage met werk aan de lopende band, onverstoorbaar en vol levenskracht, stevent  de vrolijke jeugd op de toekomst af, een genot voor ons mensen op leeftijd. De kanttekening is wel, dat we, om al deze jeugdige energie bij te houden in de ochtend Nederland Beweegt hebben ingevoerd. Zo blijf je toch een beetje bij en blaas je alleen de stoom af..  

In Turkije fietsen is mogelijk, er gelden vooralsnog geen reisrestricties. Vanaf Istanbul naar Konya na de Sultans Trail hupakee door naar ..
Jesper Vlaar en Pleun Heerschap in volle gang
Weekelijkse update op instagram over de Sultans Trail fietstour
Bekijk Jeser zijn fietsevenement – Fietsen naar Azië

Share This