De bouwers

Timmeren aan de weg

 Wordt donateur

Als donateur van Stichting Sufi Trail steun je ons bij het bedenken, uitzetten en markeren van nieuwe pelgrimsroutes en het organiseren van fiets- en wandelreizen onder leiding van een gids. De kosten die verbonden zijn aan het bedenken, uitzetten en markeren van de pelgrimsroutes en het beschikbaar stellen van een gids betalen we namelijk uit de donaties.

Al het werk voor De Sufi Trail wordt gedaan door vrijwilligers en als donateur zorg je ervoor dat we ons werk kunnen voortzetten. Bij het ontwikkelen van fiets en wandelgidsen komt veel expertise en tijd kijken, wijzelf net als onze vrijwilligers kunnen met deze donaties een vergoeding ontvangen.

Donateurs betalen een donatie van € 24 (NL), of een donatie van € 29 (BE)  voor een kalenderjaar.

Een groter bedrag is van harte welkom: het extra bedrag is dan een gift.  Donatie voor een ander bedrag!

We benaderen je eenmaal per jaar met het verzoek om je donatie voor dat kalenderjaar te betalen, je kunt het donateurschap altijd beëindigen.

 

Donateurs die een maandelijks of per kwartaal automatisch een donatie overmaken kunnen het ook maandelijks opzeggen zonder opgaaf van redenen.

Met het overmaken van het bedrag meld je je aan als nieuwe donateur van De Sufi Trail.

Indien je een startpakket of een Sufi Trail paspoort hebt besteld ben je automatisch voor de lopende jaar gratis lid. En ontvang je twee maal per jaar het magazine Veertig.

Wordt donateur en ontvang de winter en zomer editie van het magazine

VEERTIG

Het is ook mogelijk rechtstreeks een bedrag over te maken op de bankrekening

t.n.v. Stichting Sufi Trail friends of Rumi and Khorasan saints

IBAN: NL06INGB0008164984
BIC: INGBNL2A

WISE IBAN: BE80 9670 4244 8677

BIC: TRWIBEB1XXX

Hoe wordt je donatie gebruikt?

De lopende kosten, o.a. kantoorhuur, internet, websites, promotiemateriaal, markeer kosten, worden betaald door donaties en giften. Wij werken zoveel mogelijk met vrijwilligers en voor de werkzaamheden en de materialen die we inkopen gebruiken we kleinschalige ondernemers. Het is een weefwerk van instellingen, kerken, kloosters en ondernemers aan de route.

Kan ik een kleiner bedrag doneren?

Uiteraard alle kleine beetje helpen en we zijn je uiterst dankbaar. Wel is het zo dat de kosten voor het maken van een tijdschrift alleen kunnen worden bekostigd met donaties van 24 of meer, het ontvangen van het tijdschrift geldt dan ook voor de donateurs die 24 euro of meer hebben betaald.

Is de Stichting Sufi Trail een ANBI stichting?

De Sufi Trail is nog niet aangesloten als ANBI Stichting, hierdoor is je gift momenteel nog niet aftrekbaar.

Is de Sufi Trail commercieel?

Stichting Sufi Trail is niet commercieel. De producten die Sufi Trail aanschaft komen van kleine ondernemers. Zo ondersteun je ons en de andere niet commerciële kleine ondernemingen.

Wat is er al gerealiseerd?

De Sufi Trail is al zeven jaar draaiende. We hebben een wandelzaterdag die we trouw bijhouden, organiseren elk jaar reizen in Turkije met als vaste wandeldag het hele jaar door de zaterdagen in Heiloo. 

Naast het wandelen hebben we een fietsgids, drie wandelgidsen, ansichtkaarten en alle verschillende Sufi Trail producten kunnen afnemen bij kleien ondernemers.

Ook hebben we de lopende kosten kunnen betalen, en sporadisch een vrijwilligersvergoeding voor de vrijwilligers die bergen werk hebben verzet.  

Share This