De Sufi Trail karavaan in Turkije staat op de agenda van 2022 en op 8 mei start de uitgestelde reis van 2020 “inshallah” hebben uiteraard geleerd vorig jaar. Het enige wat zeker is: “is dat niets zeker is” op deze speciale reis starten we in Yalova en wandelen naar het tombe van Rumi in Konya. De vrijheid staat voorop dus je kunt ook een kortere periode mee en later aansluiten bij de karavaan. Het is een van de bijzonderheden van deze 40-daagse reis dat je dus kunt aansluiten en afhaken wanneer het jou past. De bedoeling is om de levensstijl van de pelgrims te promoten en ook om onszelf onder te dompelen in de diepere betekenis van de Sufi Trail. We starten op 8 mei 2022 en eindigen onze 40 dagen wandel karavaan op 18 juni, maar je kunt dus zelf besluiten alleen eerste of de laatste twee weken mee te wandelen naar Konya toe. Minimum aantal wandeldagen zijn 7.

Ongeveer 24 dagen wordt buiten gekampeerd, de filosofie van deze karavaan is om de oude manier van reizen te voet naar Konya nieuw leven in te blazen en zo eenvoudig als mogelijk voor onze westerlingen te pelgrimeren. Iedereen kan mee met de karavaan en betaalt zijn eigen dagelijkse uitgaven. Dit kunnen eten, overnachtingen en andere kosten zijn. Wij organiseren is bagagevervoer, er is een bezemwagen en 2 Nederlandstalige gidsen, dit kun je bestellen voor de dagen dat je meeloopt. 

Samen maken we een karavaan naar Rumi! Wil je mee kun je ons altijd even bellen ook vind je meer informatie op de website.

Caravan to the light
Share This