Veertig 

Voor en door pelgrims

 

Welkom bij Stichting Sufi Trail, waar we wandelingen en fietsavonturen organiseren om mensen te helpen hun welzijn te verbeteren door actief te zijn en deel uit te maken van een geweldige gemeenschap. Onze reizen zijn niet alleen gezellig en leuk, maar ze bieden ook vele voordelen voor lichaam en geest. Wandelen is bij uitstek een gezonde bezigheid, maar bij een wandeling van 40 dagen gebeurt er iets wat haast niet is uit te leggen in woorden. Het is eigenlijk iets wat je zelf moet ervaren, een lange reis is ook niet iets nieuws, het bestaat al sinds mensenheugenis en was vaak een onderdeel van je leven om wijsheid en inzichten te vergaren.

Door deel te nemen aan onze wandelingen en fietsavonturen, kunt u niet alleen uw fysieke gezondheid verbeteren, maar ook uw mentale gezondheid versterken. Het lopen van de Sufi Trail in Turkije is een perfecte manier om dit te doen. Het is een totaal van 40 wandeldagen, en iedereen die van beweging houdt, kan deelnemen. 

Onze gemeenschap is zeer gastvrij en gezellig, en Turkije is natuurlijk helemaal beroemd om zijn gastvrijheid die inderdaad ongekend bijzonder is.  

Wij geloven in samenwerking en respect voor elkaar. Tijdens onze reizen zul je veel nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde passie delen. Het delen van ervaringen en verhalen is een belangrijk onderdeel van onze reizen. We hebben gratis nieuwsbrieven en een tijdschrift genaamd Veertig exclusief voor leden en donateurs, waarin we verhalen delen en de ervaringen van onze gemeenschap vastleggen. 

Uiteraard is het ook weer niet zo exclusief, maar ook gewoon gratis online te lezen, omdat we houden van delen en ook met trots iedereen deel willen laten uitmaken van de Sufi Trail avonturen. 

We nodigen u uit om deel te nemen aan onze reizen en deel uit te maken van onze komende Sufi avonturen. Je kunt je ook rustig laten inspireren en geestelijk met ons meereizen. Maak ook nieuwe vrienden en neem deel aan een levensverrijkend ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Stichting Sufi Trail en start je avontuur vandaag nog! Alleen met elkaar of in de geest, al met al zijn we er wel geweest.

Je kunt vrijblijvend en gratis meelopen op onze zaterdag wandelingen of de 40 dagen met het wandeldagboek:

Je kunt het ook via de webwinkel je startpakket bestellen.

Het allereerste tijdschrift is een feit! Met VEERTIG willen we iedereen bedanken die ons ondersteund en hebben we een platform om in het mooie ontwerp “jasje” van Merel onze wandel en fietsverhalen te delen met elkaar. Het tijdschrift is ook digitaal te bewonderen en leden krijgen VEERTIG twee maal per jaar in als in handen. Veel leesplezier, geniet mee met de verhalen van onze pelgrims.

Klik op de foto en lees Veertig online

 

Daar is ie!!!

Hier loopt Karin richting de Frygisch vallei uit de klassieke oudheid, het koninkrijk van de Frygiërs in het Midwesten van de Anatolische hoogvlakte. Op weg naar Midas City na een welverdiende rust in Midas Han bij Ben een van onze vele bijzondere mensen aan de route. Veel leesplezier lieve mensen met het tijdschrift van en voor geïnteresseerde van deze bijzondere reizen die we mogen maken. De zomereditie 2023 van Veertig!

Share This