Toen we begonnen met Sufi Trail als stichting was het nog niet helder wat de invulling zou worden van de dagelijkse bezigheden. Inmiddels wordt het archief hier en daar aardig volwassen door alle hulp achter de schermen, ontmoetingen en tips en tricks.  We bewegen  zoals velen met de wervelwinden mee. De wandelaars en fietsers veranderen in schrijvers en acteurs en Kees van Boxtel brengt muziek op de Sufi Trail met zijn Indiase Bansuri. Het archief van de Sufi Trail is richting de 700 GB aan data, die alleen nuttig is als we er een mooie weergave van maken. Zo zijn we dus, naast het uitgeven van boeken, bezig om de bijzondere muziek- reis, volledig gefilmd op mobiel samen met een Sufi filmcrew, te vereeuwigen in een docu. We richten ons op Momo 2021 met de documentaire Kees van Boxtel – Bansuri to Rumi.

Voor het concept ‘Veertig dagen Heiloo’ worden we gesteund door een projectgroep die bestaat uit een  steeds groter groeiend team van beleidsmakers, imam’s, filmadviseurs en niet te vergeten familie en vrienden, die hun expertise en steun verlenen aan de verschillende projecten. Daarnaast brengen we uiteraard de maandelijkse nieuwsbrief uit. En voilà.    

De wandelingen in Heiloo organiseren we via de wandelsite en in augustus begint een evenementenweekend met draaidagen in Heiloo en Egmond. Voor de boekuitgave en de binnenkort te starten Ulule crowdfunding,die is bedoeld voor de verschillende projecten, zijn we druk in de weer. Een film van één à twee minuten vraagt heel wat uurtjes werk vanuit verschillende disciplines. Zo ontstaat meer inzicht in de hoeveelheid werk achter de schermen. Tussendoor is het een geoogst van jewelste in onze moestuin. Als beginnelingen en amateurmoestuinders, hebben we een geweldig succesvol tuinbonen- en aardbeienjaar. Dit is een mooie afwisseling vande andere bezigheden. En en uiteraard is het gezonde kost om de Sufimotor te laten draaien. De verleidelijke ijswinkel in Heiloo maakt het allemaal nog feestelijker. 2020. De periode  dat we even niet konden reizen is een prachtige tijd van bezinning geworden en bruist van de zaken waar we anders nooit aan toegekomen waren. En wie wil nou niet zijn eigen boontjes doppen?     

Avondwerk na familiediner – tuinbonen doppen
Share This