Belgische wandelaar
Onze Brazilië man wordt op de voet gevolgd door de Belgische wandelaar Ludo Vande Woestyne. Vorig jaar op 1 november 2018 arriveerde Ludo in Istanbul na een *Sultans Trail-wandeling. Zijn avontuur hield hier niet op en dit jaar is Ludo begonnen aan de Sufi Trail in Istanbul.

Hoge snelheid
Ludo is een ervaren wandelaar en is op 27 februari 2019 uit Istanbul vertrokken. Hij is momenteel al voorbij Eskişehir en gaat veel sneller dan de gids voorstelde. We verwachten dat Ludo het Sufi Trail-record gaat behalen voor de snelste aankomst in Konya. Natalia Mihai houdt het record met 21 dagen vast. Maar hoe dan ook, het is een pelgrimsroute die niets te maken heeft met de snelheid, het er zijn en de tocht beleven staat voorop. Lang op dezelfde plek blijven betekent niet dat je niet aankomt.

Na een meet and greet met onze Yalova-manager Ahmet Yigit vertrok Ludo met lichtsnelheid naar het licht in Konya. Heel veel succes aan Ludo! We hopen dat onze vrienden op de Sufi Trail de kans krijgen Ludo onderweg tegen te komen want hij gaat erg snel.

Lees hier het vervolg over Ludo’s wandeling.

* Sultans Trail loopt van Wenen naar Istanbul en is een 2133 km (1326 mijl) lange wandelroute door negen landen.

Ludo Vande Woestyne
Share This