Wilma Schimmel moeder van Tom Schimmel

Wat een prachtige herinnering voor ons, ouders van Tom, is het boekje over de Sufi Trail. Even terug naar ergens in april 2019 waarin Tom ons vertelde dat hij besloten had om een tijdje onbetaald verlof op te nemen om te gaan fietsen. Waarheen dan was onze eerste vraag. Nou ja de bedoeling was van Ljubljana richting Griekenland en weer terug via de kust van Italië, Frankrijk en Spanje naar Bilbao en vandaar weer richting Nederland.

We zijn van Tom gewend dat hij zich altijd op alles goed voorbereid en dat was ook nu het geval. We hebben hem met fiets en bagage naar Schiphol gebracht en daarna heel erg genoten van zijn, door zijn mij afgedwongen, verhalen en foto’s op Instagram.

Halverwege zijn trip hebben we elkaar nog 6 dagen gezien in Istanbul en vertelde Tom dat hij attent was gemaakt op de Sufi Trail, bijna dwars door Turkije. Wat een prachtige trail is dat. En gezien de reacties van zijn volgers op Instagram hebben veel mensen genoten van zijn verhalen en prachtige foto’s.

Toen Tom vertelde van het boekje over de Sufi Trail is dat meteen aangeschaft, niet om de trail ook te fietsen maar Tom staat er diverse malen in en het is een mooie herinnering voor ons. Het t-shirt is uiteraard voor Tom. We wensen iedereen die de Sufi Trail gaat fietsen net zo’n mooie tocht als dat Tom heeft gehad.

Wilma Schimmel

Share This