Speciale Sufi Trail kerst aankondiging!
Een buitengewone wandeling van de Noordkaap naar de Zuid-Kaap! Op het noordelijkste punt van de Noordkaap helemaal tot aan “De Kaap de Goede Hoop” bij Kaapstad, Zuid-Afrika. Thair Abud zal ‘inshallah’ rond kerst in Istanbul aankomen en zijn reis vervolgen op de Sufi Trail. We hopen dit deel van zijn avontuur met onze vriend te mogen delen. Thair Abud kan worden gevolgd op social media en zijn website waar hij zeer artistieke beelden maakt van zijn reis over de hele wereld. Hij loopt voor het goede doel KWF, van het land waar hij zich op dat moment bevindt. Je kunt zijn wandeling en het goede doel ondersteunen door een van zijn ansichtkaarten te kopen. Je ontvangt dan een prachtig verslag van die huidige dag van de epische wandeling naar Kaap de Goede Hoop.

Stempelpaspoort
We ontmoetten Thair toen hij langs ons huis in Haarlem kwam. Sufi kwam langs om een ​​speciaal ontworpen sticker te maken voor zijn zeer indrukwekkende lange en dikke stempeldagboek. Eén ding waar we zeker van onder de indruk zijn, is Thair met zijn stempelverzameling. Zoals Thair zei, elke pagina heeft een verhaal. Stempels zijn als kleine afdrukken van onze voetstappen en laten altijd wel een spoor achter.

Waar hij ook komt, hij maakt indruk. Ook hier in Nederland haalde hij het nieuws met zijn wonderbaarlijke verhaal.

Volg Thair op zijn tocht
Bekijk de dagelijkse berichten op Facebook van Thair’s Abud, vooral rond kerst. Zorg dat je een ansichtkaart met een stempel van de dag krijgt of geniet gewoon van de leuke foto’s die dagelijks stap voor stap worden gepost.

Hou onze nieuwspagina in de gaten want we zullen zeker weer van Thair horen wanneer hij de Sufi Trail bereikt.

Een collage. Onder andere de route die Thair Abud loopt van de Noordkaap naar Kaapstad en zijn indrukwekkende paspoort met stempels
Share This