Word Vrijwilliger

Zonder vrijwilligers kunnen we de mooie drie bronnen pelgrimsroute niet blijvend onderhouden

Sufi Trail

Vrijwilligerswerk

De Sufi Trail is een stichting dat draait volledig op vrijwilligers. Daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons kleine team kunnen ondersteunen.

Onze vacatures worden aangeboden op de site van Haarlem voor Elkaar. Ook kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Op donderdag ochtend komen wij bij elkaar in de Hagestraat in Haarlem.

We werken met een jong team waar creativiteit in alle vrijheid mag stromen, wij geloven in de kracht van ons team en staan nog regelmatig versteld van het opkomende talent op gebieden die nog niet eens zijn uitgevonden. Hieronder vind je de websites van de makers van zoveel moois op en rond Sufi Trail, ze zijn namelijk actief op meerdere vlakken en staan midden in de ontplooiing van het leven en de tijdsgeest. Wij zijn enorm trots op ons team en alle medewerkers die het beleid vormen om een werkvloer te maken voor creatieve geesten zoals Merel van Essen.

Momenteel zijn we op zoek naar:

Video Editor

Er wordt regelmatig video’s gemaakt van de route en op de route met de medepelgrims. We hebben behoefte aan video amateurs die promotie video’s kunnen editen.

Wandelgroep begeleiders

Drie bronnen pelgrimsroute is opgezet om individueel te kunnen lopen, toch zien we dat er een groot behoefte bestaat om in groepen te lopen. Heb je tijd en zin om met enig regelmaat een wandeldag te begeleiden dan horen we graag van jou.

Social Media moderator

Ben je graag op de social media? Weet je hoe je ons kunt profileren en kunt promoten via de beschikbare socialmediakanalen dan horen we graag van je.

Communicatie deskundige

Voor het opzetten en onderhouden van social media kanalen is er behoefte aan een of meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om social media kanalen van de Sufi trail Drie bronnen route kunnen beheren.

Route controleur

Route creëren en maken is een ding, maar het onderhoud ervan is een ander net zo belangrijk aspect van de route. Kun je de route minimaal twee keer per jaar lopen en daarvan een kort verslag aan de stichting brengen dan ben je degene die we zoeken.

Team

Vrijwilligers

Komt jouw foto hieronder? Nu nog wat dummy foto’s, help ons de dummy foto’s te veranderen in een echte en hechte team

Merel van Essen

Merel van Essen

Art director

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Indy Maria Hoogeboom

Indy Maria Hoogeboom

De bron van worden, worden in wording. Voordrachtkunstenares op de Drie Bronnen Pelgrimsroute. De gedichten aan de route krijgen kleur, geur en fleur als Indy de worden vleugels geeft.

Iris Bezuijen

Iris Bezuijen

Samen met mijn partner Sedat Çakır maken wij routes en dat het thuis ook zo mooi kon zijn hadden we niet durfen dromen, je hoeft niet weg om thuis te komen.

Doe mee

Meld je aan als vrijwilliger!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Laat ons dan weten waarmee je graag wil helpen en of je overdag vrij bent of enkel ’s avonds. Je kan mailen naar sufitrail@gmail.com of bellen op 06440 44790. Heb je toch nog vragen of twijfels? Aarzel ook dan niet om contact te nemen. Wie is geïnteresseerd? Druk dan op de knop hieronder en verstuur de e-mail

Share This